Badafvoer ontstoppen

De badafvoer kan verstopt raken door voorwerpen. Die kunnen na het nemen van een heerlijk bad mee de afvoer in spoelen. U kunt denken aan onderdelen van speelgoed, dopjes, haarspelden, haren, oorbellen, etc. Meestal blijven deze voorwerpen ergens in de afvoer steken, bijvoorbeeld in een bocht. Naarmate de tijd vordert, zullen vuil en haren zich hechten aan deze “dwarsligger”. Uiteindelijk zal er een forse verstopping in de badafvoer ontstaan. U merkt dat het badwater niet meer vlot wegloopt of zelfs blijft staan. Dat betekent de badafvoer ontstoppen! BEL NU 085-2737661.

Zelf de badafvoer ontstoppen?

Als u zelf de badafvoer wilt ontstoppen, leidt dit vaak tot meer problemen. In uw pogingen het water weer weg te laten lopen in de badafvoer, drukt u vaak de verstopping dieper de afvoerleiding in. De monteurs van 365Riool voorkomen dat de problemen nog groter worden. Bespaar uzelf de ergenis en bel 365Riool.

Badafvoer ontstoppen? Bel 365Riool

Wees verstandig, laat de professionals van 365Riool het werk doen. De ontstoppingsvoertuigen van 365Riool hebben de modernste ontstoppingsapparatuur aan boord. Onze ontstoppingsmonteurs zijn zeer goed opgeleid. En hebben een ruime ervaring en kunnen snel uw probleem oplossen.

Ons werkgebied

Wij werken in regionaal rond onze vestigingen te: Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Leiden, Den Haag, Katwijk en Rotterdam

Éénmalig een verstopping oplossen. 

Bel: 085-27 37 661

voor € 95,– Excl BTW! 

Inclusief 1/2 uur ontstoppen. 
Inclusief voorrijden
Inclusief gebruik ontstoppingsmaterieel  
Na 1/2 uur € 7,75 excl. BTW per 6 minuten.  

voorwaarden ontstoppen € 95,- Excl. BTW

Uitsluitend voor particulieren. Indien u gebruik maakt van het bovenstaande tarief dan kunt u een afspraak maken met onze planning op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur. Het tarief is voor particulieren (geen bedrijven) alleen geldig indien de werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Heeft u een spoed verstopping en wilt 24 uur 365 dagen geholpen worden dan kunt u gebruik maken het service abonnement.