Gootsteen ontstoppen

Een gootsteen wordt dagelijks en vaak intensief gebruikt. Als gevolg van vet- en zeepresten is de kans groot dat de sifon of zwanenhals onder de gootsteen verstopt raakt. Een gootsteen verstopping kan uitgroeien tot een hardnekkig en regelmatig terugkerend probleem. Is uw gootsteen verstopt en lukt het niet dit zelf op te lossen? BEL NU 085-2737661

Gootsteen verstopt, zelf doen?

Is uw gootsteen verstopt dan kunt u zelf trachten deze te ontstoppen met behulp van een ontstopper. Of u kunt het proberen met caustic soda of een trekveer. De kans is groot dat de verstopping zo diep in de afvoer zit dat u hier onmogelijk bij kan komen. Wanneer het u niet lukt om het zelf op te lossen, laat dan uw gootsteen ontstoppen door ontstoppingsbedrijf 365Riool Regelmatig onderhoud door het loshalen en schoonmaken van de zwanenhals onder uw gootsteen voorkomt problemen.

Gootsteen ontstoppen? Bel 365Riool

Wanneer de afvoer van de gootsteen verstopt is en de verstopping doet zich voorbij het sifon voor in het afvoersysteem, dan is het verstandig om een vakkundig ontstoppingsbedrijf in te schakelen, zoals 365Riool. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het oplossen van een verstopping zoals een verstopte gootsteen in de keuken. Zij zullen vakkundig en veilig uw gootsteen ontstoppen met de modernste middelen. Onze ontstoppers hebben alles bij zich om zelfs de meest hardnekkige verstoppingen op te lossen. Om in de toekomst problemen te voorkomen adviseren wij een grondige reiniging van de afvoerleiding en het plaatsen van een ontstoppingsstuk. Via een ontstoppingsstuk is een eventuele afvoer verstopping in de toekomst eenvoudiger en sneller op te lossen.

Ons werkgebied

Wij werken in regionaal rond onze vestigingen te: Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Leiden, Den Haag, Katwijk en Rotterdam.

Éénmalig een verstopping oplossen. 

Bel: 085-27 37 661

voor € 95,– Excl BTW! 

Inclusief 1/2 uur ontstoppen. 
Inclusief voorrijden
Inclusief gebruik ontstoppingsmaterieel  
Na 1/2 uur € 7,75 excl. BTW per 6 minuten.  

voorwaarden ontstoppen € 95,- Excl. BTW

Uitsluitend voor particulieren. Indien u gebruik maakt van het bovenstaande tarief dan kunt u een afspraak maken met onze planning op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur. Het tarief is voor particulieren (geen bedrijven) alleen geldig indien de werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Heeft u een spoed verstopping en wilt 24 uur 365 dagen geholpen worden dan kunt u gebruik maken het service abonnement.