365riool Loodgieter Amsterdam

Zoekt u een loodgieter in Amsterdam?

Loopt het water niet weg van uw wastafel of gootsteen? Geen probleem natuurlijk een verstopping aan riool of afvoer doet u toch gewoon zelf.  Toch kan dat behoorlijk lastig zijn. Vaak heeft de verstopping zich vastgezet in de afvoer en is het verstoppingsprobleem behoorlijk hardnekkig. Een loodgieter heeft het juiste gereedschap en zal de verstopping snel verhelpen.  365riool is de loodgieter van Amsterdam wij helpen u graag van uw verstopping af, meestal dezelfde dag nog. BEL NU 085-2737661

Hoe ontstaat een verstopping?

Als voorbeeld geven wij de wasbak in uw keuken. Deze wordt dagelijks intensief gebruikt. Vette pannen schoonmaken. Frituurpan even grondig reinigen. Na een verfklus de kwasten van de latexresten ontdoen. Herkent u het? De resten van deze schoonmaakklussen krijgt de keukenafvoer te verduren. Geen wonder dat uw keukenafvoer verstopt raakt en dat deze moet worden ontstopt. Regelmatig onderhoud bv. door het loshalen en schoonmaken van de zwanenhals voorkomt problemen. Echter dit zijn niet de meest leuke klusjes in het huishouden. Als loodgieter in Amsterdam krijgen wij regelmatig te maken met een verstopping als gevolg van vet en zeepresten.

Pas op voor forse verstoppingen

De afvoer van uw wastafel raakt makkelijk verstopt door voorwerpen die per ongeluk in de afvoer verdwijnen, zoals haarspelden, haren, oorbellen etc. Ander vuil zal zich gedurende de tijd hechten aan dergelijke voorwerpen en zal uiteindelijk een forse verstopping veroorzaken. Om te voorkomen dat een dergelijke verstopping verder uw afvoersysteem doordringt, moet ook een wastafel verstopping professioneel worden aangepakt door een loodgieter. Om te voorkomen dat er ongewenste voorwerpen de afvoer in verdwijnen adviseren wij een zeefje aan te brengen in uw afvoer.

Snel van uw verstopping af met loodgieter 365Riool

Loodgieter 365riool heeft in o.a. Amsterdam een vestiging zo kunnen onze professionele loodgieters snel ter plaatse zijn. Onze goed opgeleide loodgieters gaan direct aan de slag. Met professionele middelen zullen zij snel uw riool of afvoer ontstoppen. U kunt de wastafel, wc of gootsteen weer snel gebruiken zoals u dat gewend bent.

Éénmalig een verstopping oplossen. 

Bel: 085-27 37 661

NU voor € 95,– Excl BTW!

Inclusief 1/2 uur ontstoppen. 
Inclusief voorrijden
Inclusief gebruik ontstoppingsmaterieel  
Na 1/2 uur € 7,75 excl. BTW per 6 minuten.  

Actie voorwaarden ontstoppen € 95,- Excl. BTW

Actietarief uitsluitend voor particulieren. Indien u gebruik maakt van het bovenstaande actie tarief dan kunt u een afspraak maken met onze planning op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur. Het actie tarief is voor particulieren (geen bedrijven) alleen geldig indien de werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Heeft u een spoed verstopping en wilt 24 uur 365 dagen geholpen worden dan kunt u gebruik maken het service abonnement.

Het werkgebied in Amsterdam van loodgieter 365riool

Binnenstad, Grachtengordel met Jordaan, Plantage, Westelijke Eilanden en Oostelijke Eilanden, Tuindorp, Oostzaan, Kadoelen, Oostzanerwerf, Buiksloot, Buikslotermeer, Nieuwendam en Landelijk Noord, met de dorpen Schellingwoude, Durgerdam, Zunderdorp, Ransdorp, Holysloot, Spaarndammerbuurt, Staatsliedenbuurt, Frederik Hendrikbuurt, Kinkerbuurt, Overtoom, Admiralenbuurt, Hoofdweg, Mercatorplein, Landlust, Bos en Lommer, Sloterdijk, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld, Nieuw Sloten, Osdorp, De Aker, Sloten, Oud-Osdorp, De Pijp, Museumkwartier, Willemspark, Schinkelbuurt, Hoofddorppleinbuurt, Stadionbuurt, Apollobuurt, Rivierenbuurt, Prinses Irenebuurt, Zuidas en Buitenveldert, Weesperzijde, Oosterparkbuurt, Dapperbuurt, Transvaalbuurt, Watergraafsmeer, Indische Buurt, Oostelijk Havengebied, Zeeburgereiland, IJburg, Venserpolder, Bijlmer, Gaasperdam, Bullewijk en het dorp Driemond