ontstopper ontstoppingsdienst loodgieter

Ontstopper gezocht?

Bent u particulier en heeft u een verstopping van uw riolering? Is uw wc verstopt? Blijft het water in uw gootsteen staan? Lukt het niet dit vervelende probleem zelf op te lossen? Dan is het altijd prettig om te kunnen rekenen op een betrouwbare en bovenal betaalbare ontstopper? Dan wordt het tijd om de 365riool ontstoppingsdienst te bellen op 085-2737661. Met vestigingen in de gehele Randstad is 365riool de lokale ontstopper. U kunt uw verstoppingsprobleem 24 uur per dag melden bij onze meldkamer. De ontstoppingsmonteurs van ons ontstoppingsbedrijf zijn vriendelijk, vakkundig en netjes.

Waarom kiezen voor 365 riool.nl

  • Al 60 jaar dé ontstopper van de gehele Randstad.
  • 24 uurs service 7 dagen in de week.
  • Deskundig opgeleide ontstoppingsmonteurs.
  • LAAGSTE prijs + BESTE service.
  • Altijd hulp zonder onverwachtse kosten met een Service-Abonnement.
  • Met vestigingen in de Randstad altijd bij u in de buurt.
  • ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd.
  • Lid UNETO-VNI

U kunt ons bellen voor o.a. de volgende rioolwerkzaamheden.

U kunt onze meldkamer bellen op 085-2737661 voor o.a. :

Wij verlenen als ontstopper ruim 60 jaar service  en hebben ervaring in allerhande rioolwerkzaamheden. Wij werken met vakkundig en uitstekend opgeleide ontstoppers. Tijdens onze werkzaamheden aan uw rioolstelsel maken wij gebruik van de meest moderne en uiterst functionele gereedschap. 365riool heeft de beschikking over vacuümwagens, hogedrukwagens en geavanceerde rioolcamera inspectie systemen voor rioolbuizen en afvoerleidingen van verschillende diameters.

Onze mensen van de meldkamer zijn 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 085-2737661.

Wij werken in de volgende plaatsen:

Rotterdam, Den Haag, Leiden, Katwijk, Alphen aan den Rijn, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Naaldwijk, Hoogvliet, Krimpen ad Ijssel, Gouda, Bodegraven, Moordrecht, Delft, Wateringen, Den Hoorn, Pijnacker, Zoetermeer, Bleijswijk, Stompwijk, Hazerswoude, Zoeterwoude, Hoofdorp, Nieuw Vennep, Roelofarendsveen, Wassenaar, Oegstgeest, Scheveningen, Bergschenhoek, Aalsmeer, Lisse, Amstelveen, Zandvoort, Haarlem, Uithoorn, Nieuwkoop, Ter aar