loodgieter rotterdam

Riool ontstoppen

Is uw riool verstopt? Spoelt het water niet goed weg en weet u niet wat u moet doen? Wij van 365Riool kunnen professioneel uw riool ontstoppen in Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Leiden, Den Haag, Katwijk, Rotterdam en omgeving! Onze professionele en ervaren monteurs lossen uw verstopping in no time op. Bij ons heeft u gegarandeerd de beste service, met al 60 jaar ervaring zijn wij uw lokale rioolontstopper en riool reiniger. Onze professionele en vriendelijke ontstoppingsmonteurs zijn snel bij u ter plekke. Dus zoek niet verder en maak vandaag nog een afspraak! BEL NU 085-2737661

Hoe ontstaat een rioolverstopping?

Maar hoe ontstaat nu zo’n rioolverstopping? Elke afvoer van uw wastafel, douche, bad, gootsteen en wc is aangesloten op een centraal rioleringssysteem. Als het rioleringssysteem al wat ouder is dan heb je eerder kans op aangroei van vet- en voedselresten. Een riool kan ook verstopt raken door verzakkingen en scheuren of omdat het systeem verkeerd is aangelegd.

Heeft u een verstopping in een afvoer of in uw riolering? 365Riool is uw lokale ontstoppingsbedrijf die uw riool kan ontstoppen in heel West Nederland.

Uw voordelen bij 365Riool

Naast onze vele jaren ervaring, bieden wij als lokaal en professioneel ontstoppingsbedrijf u nog veel meer voordelen:

  • Lid van UNETO-VNI;
  • Deskundige ontstoppingstechnici;
  • Al 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf van West Nederland;
  • ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd;
  • Snel hulp door korte ritten;
  • 24/7 service.

Over 365Riool

Wij zijn al meer dan 60 jaar hét ontstoppingsbedrijf voor particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, rioolinspectie en rioolreiniging. Wij ontstoppen onder andere gootsteen, wc, douche, badkamer en regenpijp. Voor elk rioolprobleem hebben wij de juiste apparatuur en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Ons team ontstoppingsmonteurs bestaat uit vriendelijke, goed opgeleide en ervaren vakmensen. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij uw verstopping in één keer zullen oplossen. Wilt u dat wij uw riool ontstoppen? Bel dan direct 085-2737661.

Afspraak maken

Zoekt u een professioneel ontstoppingsbedrijf die uw riool kan ontstoppen? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak bij 365Riool en bel naar 085-2737661.

Ons werkgebied

Wij werken in regionaal rond onze vestigingen te: Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Leiden, Den Haag, Katwijk en Rotterdam.

Éénmalig een verstopping oplossen. 

Bel: 085-27 37 661

voor € 95,– Excl BTW! 

Inclusief 1/2 uur ontstoppen. 
Inclusief voorrijden
Inclusief gebruik ontstoppingsmaterieel  
Na 1/2 uur € 7,75 excl. BTW per 6 minuten.  

voorwaarden ontstoppen € 95,- Excl. BTW

Uitsluitend voor particulieren. Indien u gebruik maakt van het bovenstaande tarief dan kunt u een afspraak maken met onze planning op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur. Het tarief is voor particulieren (geen bedrijven) alleen geldig indien de werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Heeft u een spoed verstopping en wilt 24 uur 365 dagen geholpen worden dan kunt u gebruik maken het service abonnement.