WC ontstoppen

Is uw wc verstopt? 365riool is uw lokale ontstoppingsbedrijf. Wij kunnen snel en vakkundig uw wc ontstoppen. BEL NU 085-2737661

Is uw wc verstopt dan wordt dit veelal veroorzaakt door een opeenhoping van toiletdoekjes of wc papier die in de toiletpot zijn gegooid. Met het juiste gereedschap en geavanceerde apparatuur kunnen wij snel uw wc ontstoppen. De ervaren monteurs van 365Riool zullen zonder problemen uw wc ontstoppen. De monteurs van ontstoppingsbedrijf 365Riool rijden met een goed uitgeruste servicewagen waarmee wij, wanneer uw wc verstopt is, snel de oorzaak van de verstopping eenvoudig kunnen vast te stellen en op te lossen.

Regelmatig uw wc verstopt?

Een wc verstopping kan ook worden veroorzaakt door bv. een verschoven aansluiting op het afvoersysteem, hierdoor zal de wc verstopping regelmatig terugkeren. Bij terugkerende verstoppingen bevindt de oorzaak van het probleem zich meestal in een ‘dieper’ deel van het riool. Wanneer de wc verstopping niet eenvoudig is te verhelpen, zullen wij verder moeten onderzoeken, bijvoorbeeld met cameratechniek, waarom uw wc verstopt is. 365Riool heeft hiervoor alle kennis en materieel tot haar beschikking.

Camerainspectie bij terugkerende WC verstopping

Indien noodzakelijk kan, in overleg met u, direct worden overgegaan tot het uitvoeren van een inspectie van het riool. Hiervoor hebben wij diverse soorten rioolcamera’s tot onze beschikking. Meestal wordt de toiletpot tijdelijk verwijderd en zal er een rioolcamera in de standleiding worden ingebracht. Met behulp van een zender en ontvanger, gekoppeld aan de camera, wordt de exacte plaats van het rioolprobleem vastgesteld.

Ons werkgebied

Wij werken in regionaal rond onze vestigingen te: Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Leiden, Den Haag, Katwijk en Rotterdam

Éénmalig een verstopping oplossen. 

Bel: 085-27 37 661

voor € 95,– Excl BTW! 

Inclusief 1/2 uur ontstoppen. 
Inclusief voorrijden
Inclusief gebruik ontstoppingsmaterieel  
Na 1/2 uur € 7,75 excl. BTW per 6 minuten.  

voorwaarden ontstoppen € 95,- Excl. BTW

Uitsluitend voor particulieren. Indien u gebruik maakt van het bovenstaande tarief dan kunt u een afspraak maken met onze planning op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur. Het tarief is voor particulieren (geen bedrijven) alleen geldig indien de werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Heeft u een spoed verstopping en wilt 24 uur 365 dagen geholpen worden dan kunt u gebruik maken het service abonnement.