WC VERSTOPT DEN HAAG

Is uw wc verstopt in den haag? 365riool is uw lokale ontstoppingsbedrijf in Den Haag. Wij kunnen snel en vakkundig uw wc ontstoppen. BEL NU 085-2737661

Is uw wc verstopt dan wordt dit veelal veroorzaakt door een opeenhoping van toiletdoekjes of wc papier die in de toiletpot zijn gegooid. Met het juiste gereedschap en geavanceerde apparatuur kunnen wij snel uw wc ontstoppen. De ervaren monteurs van 365Riool werken in Den Haag en zijn snel ter plaatse. Wanneer uw wc verstopt is, lossen zij het op. De monteurs van ontstoppingsbedrijf 365Riool rijden met een goed uitgeruste servicewagen waarmee wij, wanneer uw wc verstopt is, snel de oorzaak van de verstopping vast te stellen en oplossen.

Waarom kiezen voor 365 riool.nl

  • Al 60 jaar dé riool specialist in de Randstad.
  • 24 uurs service 7 dagen in de week.
  • Deskundig opgeleide ontstoppingsmonteurs.
  • LAAGSTE prijs + BESTE service.
  • Altijd hulp zonder onverwachtse kosten met een Service-Abonnement.
  • Met 5 vestigingen in de Randstad altijd bij u in de buurt.
  • ISO14001, 9001 en VCA* gecertificeerd.
  • Lid UNETO-VNI

Regelmatig uw wc verstopt?

Een wc verstopping kan ook worden veroorzaakt door bv. een verschoven aansluiting op het afvoersysteem, hierdoor zal de wc verstopping regelmatig terugkeren. Wanneer regelmatig uw wc-verstopt is bevindt de oorzaak van het probleem zich meestal in een ‘dieper’ deel van het riool. Wanneer uw wc verstopt is en dit niet eenvoudig is op te lossen, dan zullen wij verder onderzoek moeten doen Wij kunnen bijvoorbeeld met cameratechniek zien waarom uw wc verstopt is. 365Riool heeft hiervoor alle kennis en materieel tot haar beschikking.

Camerainspectie bij terugkerende WC verstopping

Indien noodzakelijk kan, in overleg met u, direct worden overgegaan tot het uitvoeren van een inspectie van het riool. Hiervoor hebben wij diverse soorten rioolcamera’s tot onze beschikking. Meestal wordt de toiletpot tijdelijk verwijderd en zal er een rioolcamera in de standleiding worden ingebracht. Met behulp van een zender en ontvanger, gekoppeld aan de camera, wordt de exacte plaats van het rioolprobleem vastgesteld.

Éénmalig een verstopping oplossen. 

Bel: 085-27 37 661

NU voor € 95,– Excl BTW! 

Inclusief 1/2 uur ontstoppen. 
Inclusief voorrijden
Inclusief gebruik ontstoppingsmaterieel  
Na 1/2 uur € 7,75 excl. BTW per 6 minuten.  

Actie voorwaarden ontstoppen € 95,- Excl. BTW

Actietarief uitsluitend voor particulieren. Indien u gebruik maakt van het bovenstaande actie tarief dan kunt u een afspraak maken met onze planning op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur. Het actie tarief is voor particulieren (geen bedrijven) alleen geldig indien de werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Heeft u een spoed verstopping en wilt 24 uur 365 dagen geholpen worden dan kunt u gebruik maken het service abonnement.

Ons werkgebied

Wij werken in regionaal rond onze vestiging te Den Haag en werken in de volgende buurten in Den Haag:

Oostduinen Belgisch Park Westbroekpark Duttendel Nassaubuurt Uilennest Duinzigt Waalsdorp Arendsdorp Van Hoytemastraat en omgeving Archipelbuurt Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes Oud Scheveningen Vissershaven Scheveningen Badplaats Visserijbuurt Rijslag Duindorp Statenkwartier Geuzenkwartier Zorgvliet Stadhoudersplantsoen Sweelinckplein en omgeving Bloemenbuurt-West Bloemenbuurt-Oost Bomenbuurt Vogelwijk Bosjes van Pex Bohemen en Meer en Bos Ockenburgh Kijkduin Kraayenstein Kerketuinen en Zichtenburg Houtwijk Kom Loosduinen Waldeck-Zuid Nieuw Waldeck Rosenburg Componistenbuurt Waldeck-Noord Vruchtenbuurt Eykenduynen Heesterbuurt Valkenboskwartier Rond de Energiecentrale Koningsplein en omgeving Zeeheldenkwartier Willemspark Haagse Bos Landen Kampen Marlot Burgen en Horsten Bezuidenhout-West Bezuidenhout-Midden Bezuidenhout-Oost Huygenspark Rivierenbuurt-Zuid Rivierenbuurt-Noord Kortenbos Voorhout Uilebomen Zuidwal Schildersbuurt-West Schildersbuurt-Noord Schildersbuurt-Oost Transvaalkwartier-Noord Transvaalkwartier-Midden Transvaalkwartier-Zuid Rustenburg Oostbroek-Noord Oostbroek-Zuid Leyenburg Venen Oorden en Raden Zijden Steden en Zichten Dreven en Gaarden De Uithof Morgenstond-Zuid Morgenstond-West Morgenstond-Oost Zuiderpark Moerwijk-Oost Moerwijk-West Moerwijk-Noord Moerwijk-Zuid Groente- en Fruitmarkt Laakhaven-Oost Laakhaven-West Spoorwijk Laakkwartier-West Laakkwartier-Oost Noordpolderbuurt Binckhorst Erasmus Veld Hoge Veld Parkeinde oosteinde Lage Veld Zonne Veld Vlietbuurt Vliegeniersbuurt De Reef Bosweide Tedingerbroek De Venen Morgenweide Singels Waterbuurt De Bras Westvliet De Rivieren De Lanen De Velden De Vissen De Dijken (vroeger Rietbuurt)