Doucheafvoer ontstoppen

Staat u lekker te douchen, stroomt de douchebak over! Dit komt natuurlijk nooit gelegen. Uw doucheafvoer is verstopt! Zelf de doucheafvoer ontstoppen lijkt eenvoudig, maar is het vaak niet.
Onder de douchebak van heden ten dage is weinig ruimte voor de afvoer. Dit heeft vaak tot gevolg dat er een erg nauwe bocht zit onder de afvoer. Deze nauwe doorgang raakt gemakkelijk verstopt waardoor u de doucheafvoer moet ontstoppen.

Hoe ontstaat verstopping

De doucheafvoer raakt gemakkelijk verstopt door allerhande voorwerpen. Tijdens het douchen verliezen we ongemerkt zaken zoals haarspelden, oorbellen, etc, Deze verdwijnen makkelijk in de doucheafvoer. Gedurende de tijd hechten zich vuil en haren aan “verloren” voorwerpen. Uiteindelijk kan er een forse verstopping ontstaan en moet u uw doucheafvoer ontstoppen.

Professioneel doucheafvoer ontstoppen

Lukt u niet zelf om de verstopping op te lossen, laat dan de professionals van 365Riool uw doucheafvoer ontstoppen. De ontstoppingsvoertuigen van 365Riool zijn met het modernste ontstoppingsgereedschap uitgerust. De vriendelijke ontstoppingsmonteurs hebben een gedegen opleiding en veel ervaring met  een doucheafvoer ontstoppen. Door onze ontstoppers in te schakelen voorkomt u dat de problemen nog groter worden. BEL NU 085-2737661.

Ons werkgebied

Wij werken in regionaal rond onze vestigingen te: Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Leiden, Den Haag, Katwijk en Rotterdam

Éénmalig een verstopping oplossen. 

Bel: 085-27 37 661

voor € 95,– Excl BTW! 

Inclusief 1/2 uur ontstoppen. 
Inclusief voorrijden
Inclusief gebruik ontstoppingsmaterieel  
Na 1/2 uur € 7,75 excl. BTW per 6 minuten.  

voorwaarden ontstoppen € 95,- Excl. BTW

Uitsluitend voor particulieren. Indien u gebruik maakt van het bovenstaande tarief dan kunt u een afspraak maken met onze planning op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur. Het tarief is voor particulieren (geen bedrijven) alleen geldig indien de werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Heeft u een spoed verstopping en wilt 24 uur 365 dagen geholpen worden dan kunt u gebruik maken het service abonnement.