WC verstopt Dordrecht

Is uw wc verstopt in Dordrecht? 365riool is uw lokale ontstoppingsbedrijf in Dordrecht . Wij kunnen snel en vakkundig uw wc ontstoppen. BEL NU 085-2737661

Is uw wc verstopt dan wordt dit veelal veroorzaakt door een opeenhoping van toiletdoekjes of wc papier die in de toiletpot zijn gegooid. Met het juiste gereedschap en geavanceerde apparatuur kunnen wij snel uw wc ontstoppen. De ervaren monteurs van 365Riool werken in Dordrecht en zijn snel ter plaatse. Wanneer uw wc verstopt is, lossen zij het op. De monteurs van ontstoppingsbedrijf 365Riool rijden met een goed uitgeruste servicewagen waarmee wij, wanneer uw wc verstopt is, snel de oorzaak van de verstopping vast te stellen en oplossen.

Waarom kiezen voor 365 riool.nl

  • Al 60 jaar dé riool specialist in de Randstad.
  • 24 uurs service 7 dagen in de week.
  • Deskundig opgeleide ontstoppingsmonteurs.
  • LAAGSTE prijs + BESTE service.
  • Altijd hulp zonder onverwachtse kosten met een Service-Abonnement.
  • Met 5 vestigingen in de Randstad altijd bij u in de buurt.
  • ISO14001, 9001 en VCA** gecertificeerd.
  • Lid UNETO-VNI

Regelmatig uw wc verstopt?

Een wc verstopping kan ook worden veroorzaakt door bv. een verschoven aansluiting op het afvoersysteem, hierdoor zal de wc verstopping regelmatig terugkeren. Wanneer regelmatig uw wc-verstopt is bevindt de oorzaak van het probleem zich meestal in een ‘dieper’ deel van het riool. Wanneer uw wc verstopt is en dit niet eenvoudig is op te lossen, dan zullen wij verder onderzoek moeten doen Wij kunnen bijvoorbeeld met cameratechniek zien waarom uw wc verstopt is. 365Riool heeft hiervoor alle kennis en materieel tot haar beschikking.

Camerainspectie bij terugkerende WC verstopping

Indien noodzakelijk kan, in overleg met u, direct worden overgegaan tot het uitvoeren van een inspectie van het riool. Hiervoor hebben wij diverse soorten rioolcamera’s tot onze beschikking. Meestal wordt de toiletpot tijdelijk verwijderd en zal er een rioolcamera in de standleiding worden ingebracht. Met behulp van een zender en ontvanger, gekoppeld aan de camera, wordt de exacte plaats van het rioolprobleem vastgesteld.

Éénmalig een verstopping oplossen. 

Bel: 085-27 37 661

NU voor € 95,– Excl BTW! 

Inclusief 1/2 uur ontstoppen. 
Inclusief voorrijden
Inclusief gebruik ontstoppingsmaterieel  
Na 1/2 uur € 7,75 excl. BTW per 6 minuten.  

Actie voorwaarden ontstoppen € 95,- Excl. BTW

Actietarief uitsluitend voor particulieren. Indien u gebruik maakt van het bovenstaande actie tarief dan kunt u een afspraak maken met onze planning op maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur. Het actie tarief is voor particulieren (geen bedrijven) alleen geldig indien de werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Heeft u een spoed verstopping en wilt 24 uur 365 dagen geholpen worden dan kunt u gebruik maken het service abonnement.

Ons werkgebied

Wij werken in regionaal rond onze vestiging te Dordrecht en werken in de volgende buurten in Dordrecht:

Nieuwe Haven en omgeving Groenmarkt en omgeving Grote Markt en omgeving Wijnstraat en omgeving Kalkhaven Achterhakkers en omgeving Bleijenhoek Boogjes en omgeving Lombard en omgeving Centrum Augustijnenkamp en omgeving Lijnbaan Park Merwestein en omgeving Geldelozepad en omgeving Rozenhof en omgeving Beverwijcksplein en omgeving Burgemeester de Raadtsingel en omgeving Kon. Wilhelminastraat en omgeving Kasperspad en omgeving Matena’s Pad en omgeving Merwestein-Noord Zuidendijk Viottakade en omgeving Erasmuslaan en omgeving Breitnerstraat en omgeving Jacob Marisstraat en omgeving Krispijnse Driehoek Jacob Catsstraat en omgeving Rembrandtlaan en omgeving Pr. Bernhardstraat en omgeving Waldeck Pyrmontweg en omgeving Anna Paulownastraat en omgeving Emmastraat en omgeving Bloemenbuurt Weizigtpark Nieuweweg en omgeving Hoekenessestraat en omgeving Standhasenstraat en omgeving Heysterbachstraat en omgeving Maria Montessorilaan en omgeving Sportterreinen Krommedijk Wantijpark en omgeving Transvaalstraat en omgeving Indische Buurt-Zuid Indische Buurt-Noord Boeroestraat en omgeving Vogelplein-Aalscholverstraat en omgeving Plein 1940-1945 en omgeving Beekmanstraat en omgeving Noorderkwartier Amerstraat en omgeving Spaarbekken Merwedepolder-West Merwedepolder-Oost Admiraalsplein Van Kinsbergenstraat en omgeving Cornelis Evertsenstraat en omgeving Dorus Rijkersstraat en omgeving Van Ewijckstraat en omgeving Zeehavenlaan en omgeving Laan van Verenigde Naties Noord Crabbehof-Zuid Crabbehof-Noord Zuidhoven Sterrenburg 1-West Sterrenburg 1-Oost Waterman en omgeving Driehoek en omgeving Blaauwweg en omgeving Minnaertweg en omgeving Sportterreinen Schenkeldijk Wittenstein en omgeving Mildenburg en omgeving Zuilenburg en omgeving Vredenburg en omgeving Bedrijventerrein Groene Zoom Vissersdijk-West Vissersdijk-Beneden Vissersdijk-Oost Egstraat en omgeving Oudendijk en omgeving Vissersdijk-Noord Oud-Dubbeldam Albert Schweitzerplaats Locatie K. Lotsyweg Bastion locatie Dubbeldam-Noord Dubbeldam-Zuid Suze Groeneweg-erf en omgeving Joke Smit-erf en omgeving Pearl Buck-erf en omgeving Aletta Jacobs-erf en omgeving Johanna Naber-erf en omgeving Bildersteeg en omgeving Van Ravesteijn-erf en omgeving Van den Broek-erf en omgeving Amazone en omgeving Palissander en omgeving Azobe en omgeving Iroko en omgeving Maasstraat en omgeving 1e Merwedehaven en omgeving 2e Merwedehaven en omgeving Weeskinderendijk en Dokweg Handelskade en ‘s-Gravendeelsedijk Voltastraat en omgeving De Put Louterbloemen Wilhelminahaven Julianahaven Krabbegors Krabbepolder Dordtse Hout Wieldrecht Dordtse Kil I Amstelwijck-West Schotman terrein Locatie Refaja Amstelwijck Tweede Tol Dordtse Kil II Dordtse Kil III Oostkil Merwelanden 3e Merwedehaven De Hoven Zuidpolder Dordtse Biesbosch Bovenpolder